Deskundig op het gebied van huurrecht
Bel vrijblijvend: 035 - 799 02 66
Home > Gebreken

Gebreken kwestie in Hilversum?

Laat uw woongenot niet bederven

U huurt een woning maar na een tijdje blijkt de gehuurde ruimte allerlei gebreken te vertonen. U geniet steeds minder van uw huurwoning. De gebreken brengen steeds meer frustraties met zich mee. De verhuurder geeft niet thuis; hij wil de mankementen niet verhelpen. U zit met de handen in het haar: welke stappen kunt u ondernemen om uw woongenot terug te krijgen?

Als uw huurwoning of huurpand gebreken vertoont is het soms niet helemaal duidelijk wie hiervoor de verantwoordelijkheid heeft. Kleine reparaties vallen dikwijls onder de aansprakelijkheid van de huurder, terwijl de verhuurder de grotere zaken op zich dient te nemen. De vakman in Hilversum is specialist in huurrecht. In het Burgerlijk Wetboek zijn verschillende richtlijnen opgenomen die deel uitmaken van het huurrecht. Ook omtrent gebreken is er een bepaling opgenomen, de zogenaamde gebrekenregeling. Hierin staat vastgelegd wat de rechten en plichten zijn van zowel huurder als verhuurder. Wij geven u advies.

Aan inzet geen gebrek

Ons advocatenkantoor in de omgeving Hilversum is zeer betrokken bij al uw zaken op het gebied van huurrecht. Wij zetten ons actief in om uw belangen te behartigen. Rechtvaardigheid staat bij ons hoog in het vaandel. Ook bij mankementen aan uw huurruimte springen we voor u in de bres. We maken een scherpe juridische analyse van uw specifieke situatie en bestuderen de mogelijkheden. We werken zeer oplossingsgericht.

Wacht niet langer en neem contact op voor vragen of voor het maken van een afspraak.

Menu