Deskundig op het gebied van huurrecht
Bel vrijblijvend: 035 - 799 02 66
Home > Huurovereenkomst
huurovereenkomst

Huurovereenkomst in Hilversum

Uw huurovereenkomst zwart op wit

Een woonruimte huren betekent een verbinding aangaan met de eigenaar van het pand. Tegen een van tevoren vastgesteld bedrag krijgt u toestemming om gebruik te maken van (gedeelten van) een huurruimte. Tezamen met de verhuurder maakt de huurder afspraken over rechten en plichten. Het is verstandig om deze afspraken schriftelijk vast te leggen in een huurovereenkomst of huurcontract. Als huurder heeft u dan altijd een document om op terug te vallen mochten er zich onverhoopt problemen voordoen. Zo kunt u met een gerust hart genieten van uw woonruimte.

De vakman helpt u in Hilversum en landelijk op het gebied van huurrecht en uw huurovereenkomst. Wij zorgen dat alle afspraken duidelijk en waterdicht op papier komen te staan.

Wij ontleden uw huurcontract

Een huurcontract vormt een belangrijk onderdeel van het huurrecht. Er zijn een aantal essentiële onderdelen die in elke huurovereenkomst moeten worden opgenomen, zoals: wie de huurder is; wie de verhuurder is; de huurprijs; de borg; afspraken over onderhoudsverplichtingen; de huisregels; en een handtekening van zowel huurder als verhuurder. Ons advocatenkantoor helpt u bij het opstellen van uw huurovereenkomst. Wij hebben jarenlange ervaring in huurrecht en het opmaken van huurcontracten. Bovendien doen wij ook de toetsing van huurovereenkomsten: twijfelt u over de geldigheid van uw contract of zijn er artikelen die u wilt schrappen of juist wilt toevoegen? Onze specialisten weten raad en ontleden uw huurovereenkomst. Wij zorgen graag samen met u voor de beste oplossingen.

Menu