Deskundig op het gebied van huurrecht
Bel vrijblijvend: 035 - 799 02 66
Home > Huurprijs

Huurprijs kwestie in Hilversum

Advies over uw huurprijs

Het huurrecht omvat een omvangrijke reeks aan regelgeving die is vastgelegd in het Burgerlijk Wetboek. Er zijn uiteenlopende richtlijnen in dit wetboek te vinden; sommige hebben betrekking op algemene regels, andere slaan terug op specifieke voorschriften die gebaseerd zijn op het soort ruimte dat men (ver)huurt. Binnen het huurrecht zijn onder andere regels opgenomen omtrent huuropzegging, gebreken en tevens de huurprijs.

Met name over de huurprijs komen nogal eens geschillen voor. Hoe weet u of u een redelijke prijs betaalt voor het gehuurde? Is het toegestaan dat de huurbaas de huurprijs meerdere keren per jaar verandert? En hoe zit het met bedrijfsmatige huur? Al deze vragen kunnen wij snel en vakkundig voor u beantwoorden.

Uw huurprijs vanuit een deskundig perspectief

Het kan zijn dat u juist door de uitgebreidheid van het huurrecht de bomen door het bos niet meer ziet; recht is een vakgebied en men moet geletterd zijn in de rechten om die wirwar aan richtlijnen en bepalingen perfect te kunnen snappen. Ook op het gebied van huurprijs kunnen voor u nog veel onduidelijkheden zijn. En dan is het belangrijk dat u de juiste voorlichting krijgt in begrijpelijk Nederlands. De vakman in Hilversum geeft u duidelijk advies in heldere taal; geen moeilijke woorden, bij ons weet u waar u aan toe bent. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze specialisaties of voor het maken van een afspraak in de regio Hilversum. We staan u landelijk bij in al uw vragen over uw huurprijs.

Menu